Sanytol

 

Sanytol nudi inovativnu paletu proizvoda za postizanje potpune higijene kuće, rublja i ruku.

Sanytol – stručnjak u dezinfekciji koji pruža 99,9%  zaštitu u kućanstvu.

Osim što dezinficiraju, sredstva za čišćenje Sanytol, uklanjaju kućnu nečistoću i dezinficiraju površine jednim potezom, ostavljajući ugodan i svjež miris. Sanytol je vrlo učinkovit u uklanjanju neugodnih mirisa uzrokovanih bakterijama. 

Sanytol proizvodi uništavaju 99,9% bakterija, virusa i gljivica i pomažu u održavanju zdravog okoliša za ljude i kućne ljubimce.

Učinkovit protiv virusa SARS-COV 2.

 

 

LINIJA PROIZVODA SANYTOL

sadrži proizvode za: 

kućanstvo:

Sanytol sredstvo za čišćenje i dezinfekciju podova i ostalih površina 1L, Sanytol višenamjensko sredstvo za dezinfekciju 500ml, Sanytol sredstvo za dezinfekciju kuhinje 500ml, Sanytol sredstvo za dezinfekciju kupaonice 500ml, Sanytol višenamjenske maramice za dezinfekciju,

 rublje: 

 Sredstvo za dezinfekciju rublja 500ml i 1l, Sanytol sredstvo za uklanjanje mrlja i dezinfekciju 450 gr,

 osobnu njegu:

 

 Sanytol gel za dezinfekciju ruku 75ml i 250ml, Dezinficirajući tekući sapuni, Sanytol sprej za dezinfekciju obuće 150ml

 

Sanytol se zalaže za zdrav dom s inovativnim nizom dezinficijensa za svaku površinu u vašem domu. Nudi niz proizvoda koji dubinski čiste i dezinficiraju, jednom potezom i bez korištenja izbjeljivača. Uz to, poštuju površine i sigurni su za ljude, ne ispuštaju pare ili ne mijenjaju boju na odjeći te ostavljaju ugodan miris.

DEZINFEKCIJA PODOVA

Sredstvo za čišćenje i dezinfekciju podova i ostalih površina djelotvorno protiv bakterija i najčešćih gljivica u domaćinstvu.

UNIVERZALNO ČIŠĆENJE

Višenamjensko sredstvo za dezinfekciju površina djelotvorno protiv bakterija i najčešćih gljivica u domaćinstvu.

ČIŠĆENJE KUPAONICE

Sredstvo za čišćenje i dezinfekciju protiv kamenca, idealno za kupaonice jer uklanja 99,9% bakterija, virusa i gljivica.

DEZINFEKCIJA KUHINJE

Sredstvo za odmašćivanje kuhinje koje uništava 99,9% bakterija i gljivica. Učinkovit protiv bakterija kao što su salmonela, listerija ili E. coli , prisutne u sirovoj hrani.

MARAMICE ZA ČIŠĆENJE

Višenamjenske maramice za dezinfekciju čiste razne površine i istovremeno uništavaju mikrobe, ne ostavljaju mrlje na površinama i ugodnog su mirisa.

DEZINFEKCIJA RUBLJA

Dodatak za dezinfekciju rublja, ukljanja i neugodne mirise s rublja uništavajući bakterije koje ih uzrokuju. (500ml i 1L)

DEZINFEKCIJA RUKU 250ml

Sanytol je dezinficirajući gel koji uklanja 99,9% bakterija, gljivica i virusa. Učinkovit je protiv virusa u 30 sekundi.

DEZINFICIRAJUĆI TEKUĆI SAPUNI

Sanytol dezinficirajući tekući sapuni uništavaju 99,9% mikrorganizama, bakterija, gljivica i virusa.

GDJE KUPITI

Pampero d.o.o. uspješno distribuira poznate svjetske brendove!