Započnite dan s maksimalnom zaštitom od znojenja

Lactovit dezodoransi njeguju i štite vaše pazuhe. Njihova PATENTIRANA tehnologija inkapsulacije aktivira se kada vam je potrebna borba protiv znoja i neugodnog mirisa, a njihova formula s PROTEINSKIM KALCIJEM daje dnevnu dozu snage vašoj koži kako bi ostala snažna i mlada.

Započnite dan tako što ćete zaštititi svoje pazuhe dodatnom njegom. Primjenite dezodorans iz širokog asortimana Lactovita. U ponudi se nalaze dezodoransi u spreju od 200ml i roll on-i od 50ml za razne tipove kože. Pogodni su za normalnu, suhu , vrlo suhu i osjetljivu kožu.

 LACTOVIT LACTOUREA OBNAVLJAJUĆI dezodorans u spreju, s blagodatima uree, sastojka s visokom snagom hidratacije i obnavljanja, sprječava znoj i neugodan  miris, obnavlja kožu i štiti  do 48 sati.

LACTOVIT INVISIBLE dezodorans u spreju njeguje vašu kožu I ne ostavlja tragove I još učinkovitiji protiv znojenja i napravljeni s nevidljivom zaštitom aktivnom na koži i odjeći. 100% manje briga uz 0% mrlja.

LACTOVIT ORIGINAL dezodorans u spreju je extra učinkoviti dezodorans. Nudi savršenu ravnotežu između učinkovitosti i njege.

LACTOVIT SENSITIVE DEZODORANS dezodorans u spreju  – ZA OSJETLJIVU KOŽU izuzetno je  nježan prema vašoj koži. Pruža mekoću i štiti do 48 sati.

LACTOVIT INVISIBLE ROLL ON     –   NJEGUJE VAŠU KOŽU I NE OSTAVLJA TRAGOVE

LACTOVIT LACTOUREA ROLL ON –   OBNAVLJA VAŠU KOŽU

LACTOVIT SENSITIVE ROLL ON – NJEŽAN PREMA VAŠOJ KOŽI

LACTOVIT ORIGINAL ROLL ON  – MAKSIMALNA ZAŠTITA

Svi Lactovit dezodarnsi u spreju i roll on-u  su bez alkohola, ne izazivaju iritaciju , dermatološki su testirani i štite do 48h.

www.lactovit.hr