Lactovit

Lactovit je brend za osobnu njegu kože čiji proizvodi intenzivno njeguju i hrane kožu. Nudi široku paletu proizvoda, uključujući gelove za tuširanje i mlijeka za tijelo. Oni pružaju idealnu njegu za cjelu obitelj. Istovremeno, pojedinačne linije proizvoda posebno su razvijene kako bi zadovoljile specifične potrebe različitih tipova kože.

Lactovit koristi blagotvorne učinke mlijeka u njezi kože. Mlijeko sadrži vitamine, proteine i prirodne hranjive sastojke. Također ima važna regenerativna i zaštitna svojstva. Sve formule za Lactovit proizvode obogaćene su vitaminima i proteinima iz mlijeka. Lactovit učvršćuje kožu uz sve blagodati mlijeka za očuvanje čvrste i mlade kože:stimuliraju regeneraciju stanica. Potiču rast stanica u optimalnim uvjetima i stimulira funkciju barijere. Obnavlja gustoću kože kako bi se postigla čvršća, elastičnija i mlađa kože.

LINIJA PROIZVODA LACTOVIT SADRŽI:

gelovi za tuširanje
Lactovit ORIGINAL 300 i 600ml, Lactovit ACTIVIT 300 i 600ml, Lactovit LACTOOIL 300 i 600ml, Lactovit LACTOUREA 300 i 600ml, Lactovit MAN DEOACTION „3u1“ 500ml, Lactovit MAN LACTOUREA „3u1“ 500ml, 

mlijeka za tijelo

Lactovit ORIGINAL 400ml, Lactovit ACTIVIT 400ml, Lactovit LACTOOIL 400ml, Lactovit LACTOUREA 400ml

Lactovit LACTOUREA MOUSSE krema 250ml

 

Gelovi za tuširanje, mlijeka za tijelo i krema obogaćeni su mliječnom komponentom PROTEIN KALCIJ, koji zahvaljujući sadržaju aktivnih tvari osigurava duboko djelovanje osnovnih komponenata mlijeka (vitamina, proteina, minerala i lipida) u koži. Zahvaljujući svojoj veličini i strukturi prodire čak i u najdublje slojeve kože i njeguje iznutra. Ova inovativna tehnologija djeluje u svim fazama životnog ciklusa kože. Rezultat je vidljivo čvršća i mlađa koža.

 

Lactourea je linija Lactovit proizvoda namijenjena za njegu suhe i izrazito suhe kože. Njezine formule pomažu u održavanju zdrave i hidratizirane kože, stvaranjem zaštitne barijere koja obnavlja kožu. Savršena linija proizvoda kojima se postiže ultra hidratantno djelovanje potrebno suhoj i izrazito suhoj koži, obogaćena sastojkom Lactoureom, jedinstvenim kompleksom s mliječnom kiselinom i čistom ureom.

LACTOUREA GEL 300ml

Gel za tuširanje specijaliziran za mliječnu kiselinu i čistu ureu, koje dubinski obnavljaju kožu.

ACTIVIT GEL 300ml

Zaštitni gel za tuširanje za normalnu kožu potiče obrambeni mehanizam kože i zaštitu od vanjskih utjecaja.

ORIGINAL GEL 300ml

Gel za tuširanje za normalnu i suhu kožu. Učvršćuje kožu i intenzivno je hrani zahvaljujući vitaminima, proteinima i kalciju.

LACTOVIT MEN GEL 3u1

Gel za tuširanje za muškarce specijaliziran za mliječnu kiselinu i čistu ureu. Za tijelo, lice i kosu.

LACTOUREA MLIJEKO 400ml

Mlijeko za tijelo Lactovit LactoUrea vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.

LACTO-OIL MLIJEKO 400ml

Za normalnu i suhu kožu, kremaste teksture i blagog mirisa, s posebnom formulom za intenzivnu hidrataciju kože.

ORIGINAL MLIJEKO 400ml

Formula Lactovit Original mlijeka sastoji od 100 % prirodnih aktivnih mliječnih sastojaka, za svakodnevnu njegu.

MOUSSE CREME 250ml

Hranjiva krema marke br. 1 specijalizirane za mliječnu njegu. Hranjiva poput kreme, a lagana i prozračna.

GDJE KUPITI

Pampero d.o.o. uspješno distribuira poznate svjetske brendove!