Lactacyd

Lactacyd nudi cjelovit asortiman visokokvalitetnih proizvoda za pravilnu higijenu intimnih dijelova, kao i intimne maramice, posebno pogodne za žene u pokretu. Lactacyd proizvodi dostupni su u maloprodaji. Osjećajte se svježe i zaštićeno cijeli dan pomoću proizvoda za pranje i umirenje intimnih dijelova.

LACTACYD PROIZVODI ZA INTIMNU NJEGU
Vlažne maramice, gelovi i ulja.
SESNSITIVE GEL 200ml

Vrlo nježan losion za nježno pranje intimnih dijelova. Njegova formula bez sapuna smanjuje nelagodu intimnih dijelova i pruža osjećaj mekoće i čistoće.

LOTION GEL 200ml

Vašoj rodnici pruža zaštitu koja joj je potrebna svaki dan. Obogaćen biološkom L-mliječnom kiselinom i mješavinom hranljivih sastojaka štiti vas od nelagode cijeli dan.

FRESH GEL 200ml

Sastojci gela s mliječnom kiselinom, mentolom i Deo Active Complexom™ Vam pružaju osjećaj ugode i osvježenja te sprječavaju neugodan miris.

PRECIOUS ULJE 200ml

Nježno pere osjetljive dijelove tijela, a zahvaljujući dragocjenim uljnim ekstraktima intenzivno hidratizira, te kožu ostavlja mekom i glatkom.

ANTIBACTERIAL GEL 250ml

Sadrži prirodne antibakterijske sastojke koji pomažu u sprječavanju razmnožavanja bakterija te sprječavaju infekcije i neugodne mirise.

VLAŽNE MARAMICE

S L-mliječnom kiselinom koja uzima u obzir prirodnu ravnotežu i zaštitu Vaših intimnih dijelova te alantoin koji je poznat po svojim umirujućim svojstvima.

GDJE KUPITI

Pampero d.o.o. uspješno distribuira poznate svjetske brendove!