LELO

Vodeći svjetski brend u kategoriji luksuznih intimnih proizvoda. Od svog nastanka 2003. godine ova švedska tvrtka transformira način na koji ljudi vide, koriste i doživljavaju osobne masažere. LELO je osnovan u Švedskoj (Stockholm) 2003. godine. Tijekom rada osvojili su 33 glavne nagrade, a LELO proizvodi se prodaju u 55 država.

Sinonim je za izvrsne proizvode u segmentu intimnih dodataka, brend stvoren kao koncept s dizajniranim predmetima koji pridonose kreiranju romantične atmosfere koju svi priželjkuju. Odlikuje ih elegancija te brižno izabrani kvalitetni materijali.

LELO HEX™ kondom 12 kom
LELO HEX™ kondom 3 kom

Najnovije otkriće na području kondoma je revolucionarni koncept – LELO HEX™  kondom koji se ponosi trenutno najkvalitetnijom i najnaprednijom izradom.

Redizajnirani kondom, rezultat 7-godišnjeg razvojnog perioda. Kada se radi o užitku, izdržljivosti ili sigurnosti, HEX™ ne pristaje na kompromise. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj heksagonalnoj strukturi, HEX™ je izdržljiv i tanak kondom koji ne umanjuje osjetljivost kao da je načinjen po mjeri za svakog pojedinog korisnika, pojačavajući osjetljivost i razinu seksualne bliskosti za oba partnera.

350 međusobno povezanih šesterokuta pojačavaju doživljaj i osjećaj seksualne bliskosti, istovremeno sprečavajući skliznuće kondoma. Kondom je savršeno glatke vanjske stjenke, s heksagonalnom mrežnom teksturom s unutrašnje strane koja mu omogućava rastezanje i bolje pristajanje različitim oblicima.

GDJE KUPITI

Pampero d.o.o. uspješno distribuira poznate svjetske brendove!