O nama

Pampero d.o.o.

je uvoznik i distributer poznatih svjetskih i europskih brendova.

Poduzeće je osnovano 2013. godine sa sjedištem u Zagrebu. Na tržištu smo prisutni i sa uspjehom i zadovoljstvom poslujemo stalno šireći asortiman proizvoda u ponudi. Proizvodi koje Pampero d.o.o. predstavlja na našem tržištu namijenjeni su osobama koje prepoznaju kvalitetu kao presudni faktor pri odabiru kako bi upotrebom istih osigurali visok nivo kvalitete života.

Najveću vrijednost Pamper-a čine vrijedni zaposlenici, stalna edukacija te poštovanje kupaca i njihovih prava.

Jedna od glavnih odrednica koja nas vodi jest ostvarivanje iskrenog i kvalitetnog odnosa s poslovnim partnerima. Kombinacijom elemenata – odabirom kvalitetnih i provjerenih robnih marki, prisnim odnosom i razumijevanjem potreba partnera te snažnom orijentacijom na krajnjeg kupca, čine nas prepoznatljivim i pouzdanim dobavljačem proizvoda robe široke proizvodnje, kozmetike i proizvoda namijenjenih djeci.

Jedna od najbitnijih stavki rada svakog distributera je kvaliteta distributivnog kanala. Posebno smo ponosni na kvalitetu naše distribucije po svim segmentima. Dobra informatička podrška i organizirana logistika omogućava nam garantiranu isporuku u roku od 24 do 48 sata u cijeloj Hrvatskoj. Tome znatno pridonosi glavni distributivni centar u Zagrebu. Logistički procesi rezultat su iskustva i korištenja suvremenih tehnologija, te stručnih zaposlenika koji su uvijek na raspolaganju za rješavanje svih zadataka.

Sama širina distributivnog kanala omogućava pristup kupcima do naših proizvoda u svim krajevima Hrvatske na provjerenim prodajnim mjestima. Posebno naglašavamo odličnu komunikaciju s trgovcima kod upita i isporuke za netipične proizvode, odnosno proizvode koji se naručuju i isporučuju na upit.

Predano i strastveno poslujemo od prvog dana. Ipak, mnogo više elemenata određuje naše poslovanje – odgovornost kojom kao tvrtka i pojedinci pristupamo zadacima i kupcima, stalni razvoj dodatnih usluga vezanih uz proizvode, prepoznavanje tržišnih situacija i brza prilagodba – samo su dio slagalice koja opisuje naše poslovanje.

Cilj nam je da budemo što bolji, stručniji i kvalitetniji.

Stalna dinamika donijela nam je sustav koji održivo raste i unapređuje se.

Pampero d.o.o. uspješno distribuira poznate svjetske brendove!