Novi mirisi Sanytol proizvoda

Doživite pravo osvježenje s novim mirisima grejpa i limunske trave,te  limuna -Sanytol proizvoda za čišćenje i dezinfekciju vašeg doma.

Sanytol višenamjensko sredstvo za čišćenje i dezinfekciju s mirisom Grejpa i limunske trave 500ml savršeno  je i praktično rješenje za svakodnevno čišćenje i dezinfekciju . S jednim potezom čisti sve površine u kući bez izbjeljivača, ostavljajući ugodan miris grejpa i limunske trave. Uništava 99,9% bakterija, gljivica i virusaA(H1N1) i ljudski koronavirus 229E. Učinkovito protiv virusa SARS-COV2, testirano.Idealno za sve  radne površine, kante za smeće, hladnjake, dječje hranilice, plastične igračke, kvake,wc….

Sigurno koristite biocid. Prije upotrebe pročitajte podatke na pakiranju i podatke o proizvodu.

Sanytol sredstvo za dezinfekciju podova i površina s mirisom limuna 1L bez napora uklanja nečistoću s podova i površina te  dezinficira.Uništava 99,9% bakterija, gljivica i virusa, uključujući virus influence A(H1N1) i ljudski koronavirus 229E. Čisti i dezinficira bez izbjeljivača,  ne oštećuje materijale i ne ostavlja mrlje ali ostavlja čistu i sjajnu površinu s ugodnim mirisom limuna. Učinkovito protiv virusa SARS-COV2, dermatološki testirano. Pogodan za čišćenje svih vrsta podova i velikih površina -parkete, podove od laminata, linoleum, PVC i vinil podove, neporozne pločice, mramor, granit…

Sigurno koristite biocid. Prije upotrebe pročitajte podatke na pakiranju i podatke o proizvodu.